The Best of All Possible Worlds

Vårfint på köksbänken

2017-03-09

Vårljuset har äntligen hittat in i köket! Fixa vårfint på köksbänken med färska örter, fiffig förvaring och väldoftande köksartiklar.

Få undan onödiga prylar

2017_03_09_2_beskuren

Tidningsbuntar, kryddburkar, köksredskap och nyckelknippan. Att få undan prylar från köksbänken är nödvändigt för att få en ren och smidig yta att laga mat på. Försök få undan onödiga saker i smarta förvaringsboxar och häng upp så mycket som möjligt på på väggen i stället. De saker som har sin naturliga plats på köksbänken kan med fördel ställas på en avgränsad yta, som till exempel ett fat med kant. På så sätt får flaskor och örter sin bestämda plats på bänken och slipper spridas ut och skapa oreda.

Grönt liv

2017_03_09_7

Färska örter och växter tillför liv på köksbänken, dessutom doftar det ljuvligt! Köp vanliga krukörter i mataffären och sätt över dem i muggar eller krukor. Om du ser till att vattna dem ordentligt varje dag är chansen god att de växer sig större och står sig länge.

Enkel vardagslyx

2017_03_09_3_beskuren

Ja, visst går det bra att tvätta händerna med vanligt diskmedel och svabba av allt med en neongul disktrasa. Men det är ofta de små sakerna som sätter stor guldkant på tillvaron. En väldoftande handtvål, fina kökshanddukar och en lite finare diskborste kan vara allt som behövs för en trevligare stund vid diskbänken. Dessutom blir det oftast roligare att hålla rent efter sig om man omger sig av saker man tycker om.

 

Produkter vi har använt:

Kökshandduk

 

Kökstvål

 

Vattenkanna

 

Fat